Höst

Höst

fredag 5 februari 2016

Ska re va så här?

Läste en annan blogg om renoveringen av en fin 61:a. Där hade ägaren gjort egna skylthållare som såg till att vinkla bakre skylten upp mot skyltbelysningen. Min bil har inte så och skyltbelysningen fungerar rätt värdelöst må jag säga.
I går började jag och Kåre känna på olika placeringar av skylthållare, i höjdled så att säga. Inte tänkte vi på vinklad skylt. Idag kollade jag vidare på diverse fabriksbilder, och se på fasen...Fösta bilden från 64:ans försäljningsbroschyr, nästa från 63 års dito. Se där se där. Var det så alltså?

4 kommentarer:

 1. jodå så är det på min också men kanske inte så vinklad
  jag fixar en bild i morgon det är en ganskea enkel konsol som man nog kan bocka till själv om den inte finns att köpa. vilket jag inte kollat.

  SvaraRadera
 2. Hej Krister och tack för din blogg, kul att läsa. Juste om du hittar en bild på detta. Detta måste försvunnit eller plockats bort på många bilar för jag har inte tänkt på det. Eller så har jag tittat dåligt

  SvaraRadera
 3. jag lägger en bild på min blogg på hur konsolen ser ut

  SvaraRadera
 4. På 61-64 är det ursprungligen en aluminiumplåt med vinklade fästen som sitter bakom reg skylten och vinklar den. Det enda som syns är kanten på denna aluminiumplåt när skylten är monterad. 65-73 sitter istället en vinklad plåtkonsol som gör samma jobb. Den går att använda på 61-64 också.

  SvaraRadera